Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés és szállítás

Fizetési módok

A Webáruházban banki előre utalásos, bankkártyás, utánvétes és személyes átvételhez kötött fizetésre van lehetőség, mely lehetőségek közül a Felhasználó a megrendelési folyamat során választhat. A házhoz szállítás díja a választott fizetési módtól is függ, a díj a rendelési folyamatban feltüntetésre kerül.

Személyes átvételre csak előre fizetés – banki előre utalás, vagy online bankkártyás fizetés – esetén van lehetőség a 1065 Budapest, Nagymező utca 33. szám alatt lévő boltunkban.

Fizetés utánvéttel: Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra, lehetőség van a megrendelés végösszegét a futárnak készpénzben kifizetni a megrendelt termék(ek) átvételekor.

Fizetés átutalással: a vevő a megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlaszámra 3 napon belül köteles átutalni. Az átutalt összeg bankszámlán történő jóváírását követően kerül sor a vevő által meghatározott szállításra. Kérjük a megrendelés rovatba a megrendelés számának feltűntetését a könnyebb azonosítás érdekében.

Fizetés online bankkártyával: lehetőséget biztosítunk a rendelés összértékét online, bankkártyás fizetésére is a SimplePay pénzügyi szolgáltató biztonságos fizetési rendszerén keresztül.

 

Szállítási információk, szállítási költség – Magyarország területén

Vevő személyesen is átveheti a megrendelt termékeket hétfőtől péntekig 10-16 óra között a 1065 Budapest, Nagymező utca 33. szám alatt üzemelő boltunkban.

A szállítási költségek:

Előre utalás, valamint bankkártyás fizetés esetén 1.181 Ft + áfa (bruttó 1.500 Ft)

Utánvéttel történő fizetés esetén 300 Ft utánvét díjat számolunk fel.

 

Szállítási határidő – Magyarország területén

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 17:00 óráig történik meg. Készleten lévő termék esetén, amennyiben a megrendelés 16:00 óráig beérkezik, a szállítási idő 2-3 munkanap. 16:00 óra után leadott rendelés esetén maximum 5 munkanap.

Amennyiben a meghatározott termék nem áll rendelkezésre, vevőt erről haladéktalanul tájékoztatjuk. Ebben az esetben a vevő a személyes egyeztetést követően elállhat vásárlási szándékától és a fizetett összeget haladéktalanul visszatérítjük.

Amennyiben a webshopban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése, illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy elállhat a vásárlástól.

A személyes átvétellel megrendelt termékeket maximum 5 munkanapig áll módunkban a készletből vevő számára biztosítani. Amennyiben vevő a jelzett átvételi időpontot szeretné módosítani, úgy azt e-mail-en (rendeles@hairrevolution.hu) vagy telefonon (+36-30-916-6688) jelezheti felénk. Ebben az esetben a megrendelt termékeket a módosított időpontig tároljuk.

A házhoz szállítást a Long 94 Kft. futárszolgálat végzi. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. A kézbesítés előtt a futárszolgálat a Felhasználó által megadott telefonszámon egyezteti a kézbesítés pontos időpontját és a megadott szállítási címet.

A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a vevőre terheljük! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a vevőre terheljük.

Külföldre történő szállítást jelenleg nem vállalunk. Külföldről történő megrendelés esetén a személyes átvételt javasoljuk.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítése és visszaigazoló levél alapján minden költséget, valamint minden esetleges kedvezményt, akciót stb. tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Amennyiben vevő elektronikusan is szeretné megkapni számláját, kérjük jelezze felénk.

Vevő köteles a csomagot kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni és termékeken, csomagoláson észlelet esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

A fizetéssel és szállítással kapcsolatos további részletes leírást az ÁSZF tartalmazza.

Az oldal tetejére