Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bonbons

A Bonbon termékcsaláddal sajátos színhatásokat lehet elérni. A mester külön ajánlásokat fogalmaz meg a felhasználást érintően, hogy a legjobb eredményt kapjuk.

A legjobban a 9-es színmélységű hajaknál mutatják meg tényleges pompájukat a hajtövektől a hajvégekig. Legjobb eredményt az arany nélküli 9-es, a narancs, a vörös mentes színeknél érhetünk el. Fontos, hogy maradnia kell pigmentnek a hajban, s ne legyen teljesen fehérre szőkített a haj. 

A hajat teljesen ki kell szőkíteni a hajtövektől való használathoz. A koncentrátumot fokozatosan kell felvinni a tincsek végéig, ajánlott a 20 VOL peroxiddal történő keverése. A 0,20-as festékkel keverve finom lila érzetet ad, míg a vörös és az arany árnyalatok az erre kifejlesztett Naughty Grey vagy Russian Blue tónusokkal lehet módosítani a 8.-nál magasabb szőke színeknél.

A Bonbon család színei különlegesek és csodálatosak.

Ombré hajra is használja a Bonbon termékeket a mester. A legfontosabb, hogy az egész haj egységesen ugyan olyan színű legyen, ne legyenek benne sehol sem más színű pigmentek. A Bonbon termékek csak így válnak tökéletes színekké.

Árnyalatok: 
Purple Moon, Desert Rose, Milkyway, Rabbit Beige, Casper, Sand, Sand Rose, Naughty Grey and Russian Blue

Rendezés:
Az oldal tetejére